ایمپلنت،ایمپلنت کار،متخصص لمینت،متخصص ایمپلنت،بهترین ایمپلنت کار غرب تهران , ایمپلنت , بهترین ایمپلنتولوژیست , متخصص ایمپلنت , بهترین متخصص ایمپلنت , برند ایمپلنت، ایمپلنت دندان ، بهترین برند ایمپلنت , دندان قروچه ، دندون قروچه ، ایمپلنت و دندان قروچه ، دندان قروچه در خواب , شرایط پس از ایمپلنت ، شرایط ایمپلنت ، پس از ایمپلنت ، عوارض ایمپلنت ، عوارض پس از ایمپلنت , ایمپلنت دندان چیست , قیمت ایمپلنت آمریکایی ، ایمپلنت آمریکایی , روکش کردن دندان , ایمپلنت دندان ,

ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:







RSS

ایمپلنتولوژیست
اطلاعات کاملی در مورد انواع متخصصان ایمپلنت

سه شنبه 7 بهمن 1399

هر آنچه لازم است در مورد ایمپلنت دندان بدانید

 

ایمپلنت دندان چیست؟

ایمپلنت دندان جایگزین ریشه های دندان می شود. ایمپلنت ها یک پایه قوی برای دندان دائمی (ثابت) یا قابل جابجایی ایجاد می کنند که با دندان های طبیعی شما سازگاری دارند.

 

انواع ایمپلنت دندان از نظر علمی

1. ایمپلنت های داخل استخواناین دسته معروف ترین انواع ایمپلنت هستند که به صورت یک پیچ هستند که داخل استخوان قرار میگیرند.

2. ایمپلنت های ساب پریوستیالکه در مواردی که تحلیل شدید استخوان فک پایین صورت گرفته است، استفاده میشود و به صورت سازه ای است که روی فک پایین و زیر لثه قرار می گیرد. و بعد ساختار پروتزی روی آن سوار میشود.

3. ایمپلنت های زایگوماتیکدر تحلیل استخوان های شدید فک بالا یک ساختار فلزی به استخوان گونه ای پیچ میشود

دو نوع ایمپلنت آخر امروزه با توجه به تکنیک های متنوع پیوند استخوان برای بازسازی استخوان فک، چندان مورد استفاده نیست.

 

مراحل انجام ایمپلنت دندان

دریافت ایمپلنت دندان چیزی بیش از چسباندن دندان های مصنوعی در دهان شماستایمپلنت نوعی درمان دندانپزشکی است که به جراحی نیاز دارد. اگر با دنیای دندانپزشکی آشنا نیستید، ممکن است در مورد روش انجام ایمپلنت دندان اطلاعات نداشته باشید. در صورت نیاز به انجام مواردی مانند پیوند استخوان و یا لیفت سینوس مراحل انجام ایمپلنت دندان کمی متفاوت است . بصورت کلی مراحل انجام ایمپلنت دندان به شکل زیر می باشد:

معاینه و تعیین نوع و تعداد ایمپلنت به همراه هزینه 

در صورت احتیاج، کشیدن دندان در این مرحله از درمان می‌باشد.  

جراحی و نصب پایه‌ی ایمپلنت 

طراحی چاهک لثه‌ای برای گذاشتن لبه‌ی روکش‌ها در زیر لثه، جهت پیشگیری از وارد شدن مواد غذایی به زیر ایمپلنت 

انتخاب رنگ، قالب‌گیری و ارسال قالب به لابراتور

انجام کارهایی مثلطراحی لبخند، موقعیت لبه‌ی دندان‌ها، تعیین ارتفاع فک و...

ارسال قالب به لابراتور

چسباندن نهایی ایمپلنت دندان

 

 

 

میزان موفقیت ایمپلنت دندان چقدر است؟

طبق گزارشات رسمی از منابع معتبر، میزان موفقیت کاشت دندان در افراد مختلف چیزی حدود 97 درصد است. در حدود 3 درصد باقی مانده، به جای اینکه ایمپلنت به بافت پیوند استخوانی بچسپد به لثه متصل می شود که باید از نو عمل کاشت را انجام داد.

 

 

جنس ایمپلنت چیست؟

جنس ایمپلنت معمولاً از فلزات مختلف و یا سرامیک هایی با ساختار مشابه استخوان است که با بافتهای بدن سازگار هستند. در حال حاضر ایمپلنت ها از فلز تیتانیوم ساخته می شوند.

 

 

پیوند استخوان در ایمپلنت دندان

گاهی برای بعضی از بیماران پیش می آید که مقدار استخوانی که در دهان دارند برای کاشت دندان مناسب نیست در این مواقع متخصص ایمپلنت در نقاط دیگر استخوان برمی دارد و به استخوان فک بیمار پیوند می زند.

نوع ایمپلنت که از نوع پیچ دار باشد و یا از نوع بدون پیچ بر اساس استحکام استخوان فک بیمار انتخاب می گردد.

 

 

چرا هزینه ایمپلنت دندانی گران است ؟

علت گرانی قیمت ایمپلنت دندان به نسبت سایر درمانهای سنتی دندانپزشکی ، هزینه فیکسچر ( بخش کاشتنی انواع ايمپلنت دنداني ) و قطعات پروتزی ( اباتمنت اصلی و بعضا موقت، آنالوگ، پیچ اباتمنت ) و... که به هزینه لابراتواری چند برابری پروتز ( روکش ایمپلنت ) نسبت به روکش دندانهای عادی اضافه میشود، میباشد.

 ایمپلنت دندان هزینه ای شامل  فیکسچر +  قطعات پروتزی + هزینه ی لابراتوار را دارد. (  قیمت ایمپلنت کامل )

 

 

این مقاله را هم مطالعه کنید:  لمینت دندان چیست؟ قیمت لمینت دندان در سال 99
 
 
 

 

انواع ایمپلنت چه تفاوت هایی با هم دارند؟

انواع ایمپلنت و تنوع بالای آنها و تاثیر بزرگ آنها برروی قیمت کاشت دندان یکی از عوامل سردرگم کردن مراجعین شده است ، علاوه بر انتخاب نوع ایمپلنت توسط بیمار بر اساس کشور سازنده و قیمت ایمپلنت ، هنگام انتخاب فاکتور های زیر در نظر گرفته می شود:

قیمت ایمپلنت
پشتیبانی و کیفیت شرکت سازنده و خدمات پس از فروش ایمپلنت
میزان استخوان در دسترس جهت کاشت ایمپلنت دندان
میزان استحکام استخوان و زمان گذاشتن ایمپلنت

اگر استخوان کافی برای گذاشتن ایمپلنت در دسترس نباشد می توان در شرایط خاص مقداری استخوان برگرفته از نقاط دیگر پیوند زد ، همچنین بر حسب میزان سختی استخوان انواع پیچ دار و بدون پیچ ایمپلنت انتخاب می شود ، بنابراین فاکتورهایی بیش از انتخاب بیمار در این موضوع دخیل است.

 

 

 

 

مضرات ، معایب ، مشکلات و عوارض ایمپلنت دندانی

از جمله معایب و مشکلات ایمپلنت قیمت آن است. هزینه ایمپلنت دندان نسبت به سایر درمانها برای جایگزین کردن دندان مانند پروتز ثابت یا پرتز متحرک بیشتر است. هزینه ایمپلنت یک دندان بسته به نوع برند مورد استفاده، از چهار میلیون تا شش میلیون تومان است

علاوه بر قیمت ایمپلنت دندان ، زمانبر بودن درمان ایمپلنت نیز از معایب دیگر ایمپلنت های دندانی است. زمانی حداقل بین ۴ تا ۹ ماه برای این درمان لازم است.(مدت زمان ایمپلنت دندان)

از جمله مضرات ایمپلنت این است که یک جراحی بوده و ریسکهای مربوط به جراحی را نیز دارد. از جمله این ریسک ها میتوان به احتمال عفونت وشکست درمان یا  از دست رفتن ایمپلنت دندان اشاره کرد که در این مورد نیاز به جایگزینی مجدد آن است.

ایمپلنت نیازمند معاینات دوره ای توسط دندانپزشک است

 

طول عمر ایمپلنت دندان یا کاشت دندان چقدر است

ایمپلنت دنداندر صورت نگهداری درست و رعایت نکات بهداشتی، به راحتی می‌توانید از ایمپلنت تا پایان عمر خود استفاده کنید. البته در بعضی موارد به صورت دوره‌ای جهت تنظیم ایمپلنت دندان خود باید به متخصص ایمپلنت تان مراجعه کنید.

احتمالاً شما هم شنیده اید طول عمر یک کاشت دندان 25 سال یا بیشتر است، البته این درست است، اما تا زمانی که از آنها مراقبت صحیح کنید. اینکه ایمپلنت دندان برای همیشه ماندگار باشد، تحت تأثیر عوامل مختلفی چون

چقدر خوب مراقب کاشت های دندانی خود هستید، مانند نخ دندان و مسواک زدن روزانه، مراجعه به دندانپزشک هر شش ماه یکبار

از جویدن یا گاز گرفتن چیزهای بسیار سخت مانند نوک قلم یا مداد و از باز کردن بسته ها با دندان خودداری کنید.

دندانپزشک شما در کار گذاشتن ایمپلنت دندان  چقدر ماهر است. کارشناسان می دانند چگونه می توان پیشرفت استخوان بندی را ارزیابی کرد

و اینکه آیا استخوان فک شما به طور کامل ایمپلنت را جذب کرده است.

سبک زندگی و سلامت کلی شما

پس از انجام ایمپلنت، با توجه به کیفیت استخوان، معمولا مدت زمانی بایست صبر کنیم تا ایمپلنت در جای خود کاملا محکم شود و استخوان اطراف ایمپلنت را بگیرد.
این مدت در فک پایین معمولا سه الی چهار ماه و در فک بالا چهار الی شش ماه است .
پس از این زمان می توان مراحل قالبگیری برای روکش ایمپلنت را شروع کرد

دوره نقاهت درمان چقدر زمان میبرد

اگر درد شدیدی دارید، میتوانید مسکنهای با دوز بالا مانند پاراستامول یا ایپوبروفن مصرف کنید.
متخصص معالج ممکن است با تجویز آنتی بیوتیک و دهانشویه ضد عفونی کننده برای شما بخواهد تا خطر عفونی شدن آن را کاهش دهد. با وجود این دلایل علمی زیادی برای این مسئله وجود ندارد.
در چند ماه پس از انجام عمل بهتر است که به طور مکرر توسط دندانپزشک معالج خود معاینه شوید تا اطمینان یابید که در طول دوره نقاهت مشکل خاصی وجود نداشته باشد.

مدت زمان لازم برای بهبودی با توجه به شرایط دهان و دندانها و همچنین روش درمان دندانپزشک متفاوت است. در این مدت بهتر است که دستورالعمل های دندانپزشک را مو به مو رعایت کنید.

بعد از تحویل پروتز های نهایی مجموعه ایمپلنت و پروتزها میتواند عملکرد مشابه دندانهای طبیعی شما را داشته باشند و و قادر خواهید بود به طور عادی غذا بخورید.
شما باید حتما حداقل روزی دو بار از نخ دندان استفاده کنید و مسواک بزنید تا از سالم ماندن دندان ها و ایمپلنتها مطمئن شوید و دندانپزشک و متخصص بهداشت خود را به طور منظم ببینید

اگر پروتز های متصل به آن اسیب دید دندانپزشک شما احتمالا می تواند آن را تعمیر کند در غیر اینصورت پروتز تعویض خواهد شد.
اگر ایمپلنت شما اسیب دید ممکن است دندانپزشک بتواند ان را تعمیر کند اگر نتواند ان را تعمیر کند میتواند یک ایمپلنت دیگر جایگزین کند

 

 

میزان درد در کاشت دندان

از آنجایی که ایمپلنت دندانی تحت بی حسی موضعی انجام می شود و بیمار در حین عمل درد نخواهد داشت اما پس از جراحی ایمپلنت بستگی به مدت زمان عمل ایمپلنت دندانی و کیفیت استخوان و واکنش بافتی بیمار مقداری درد و تورم قابل پیش بینی است که با تجویز دارو قبل و بعد از جراحی ایمپلنت دندانی به حداقل میرسد.

 

 

 

آیا می توان برای افراد سیگاری ایمپلنت گذاشت؟

مضرات سیگار بر کسی پوشیده نیست. سیگار باعث کاهش خونرسانی لثه و استخوان می شود و درنتیجه درصد موفقیت ایمپلنت را حدود ۵% کاهش می دهد، البته این مورد بیشتر شامل افراد heavy smoker می باشد.

به هر حال در صورتیکه سیگار از یک یا دو هفته قبل از جراحی تا زمان ترمیم محل جراحی(حدود چند هفته) بعد قطع شودنتیجه بهتری بدست میاید.
ایمپلنت دندانهای جلو راحتتر است یا دندانهای آسیا؟

از لحاظ نبود محدودیت آناتومیک از جمله سینوس و عصب در قسمت جلو فک، مراحل کاشت به ظاهر راحتتر است. اما تبحر فرد عمل کننده (متخصص جراحی و پروتز) در دندانهای جلو بسیار مهم است زیرا ملاحظات زیبایی فاکتور کلیدی در ایمپلنت دندان های جلو هستند.

عوامل مهمی که به تبحر دندانپزشک بسیار وابسته اند:

محل قرار گیری
عمق قرار گیری
زاویه ایمپلنت و مدیریت پروتز

 

منبع:سایت آقای دکتر علی سجودی

 

 

 

 

 



:: برچسب‌ها: ایمپلنت،ایمپلنت کار،متخصص لمینت،متخصص ایمپلنت،بهترین ایمپلنت کار غرب تهران,



نوشته شده توسط نسترن اعلایی در ساعت 14:19

چهار شنبه 17 ارديبهشت 1399

مشکلاتی که ممکن است پس از روکش کردن دندان به وجود بیاید

روکش کردن دندان یکی از پرکاربردترین درمانهای دندانپزشکی است که معمولا هدف از آن ترمیم و گاهی زیبایی می باشد. با این حال هنگامی که دندان خود را روکش میکنید، ممکن است برخی عوارض یا مشکلاتی را هم تجربه کنید که غالبا موقتی هستند و برطرف میشوند.


شایعترین مشکلات مربوط به روکش کردن دندان عبارتند از دندان درد در هنگام جویدن، حساسیت دندان به سرما یا گرما، مشکلات بایت به معنی نامناسب بودن سطح جونده یا لبه دندان و حساس بودن دندان در هنگام جویدن. همچنین ممکن است روکش دندان پس از مدتی، شل شده یا در بیاید.



:: برچسب‌ها: روکش کردن دندان,
ادامه ی مطلب ...



نوشته شده توسط نسترن اعلایی در ساعت 16:9

یک شنبه 16 تير 1398

ایمپلنت آمریکایی | قیمت ایمپلنت آمریکایی

ایمپلنت آمریکایی

کشور آمریکا شاید فعال ترین کشور در زمینه ساخت قطعات ایمپلنت باشد. که بسیار جدی و منسجم در این زمینه پیش می رود. از همین رو در این مقاله هم به عنوان پیشرو از این کشور شروع نمودیم برای معرفی کشور ها و برند های سازنده ایمپلنت دندان.



:: برچسب‌ها: قیمت ایمپلنت آمریکایی ، ایمپلنت آمریکایی,
ادامه ی مطلب ...



نوشته شده توسط نسترن اعلایی در ساعت 14:24

چهار شنبه 1 اسفند 1397

ایمپلنت دندان چیست

ایمپلنت دندان یک میله کوچک تیتانیومی یا زیرکونیا است که معمولاً شکل پیچ بوده و در داخل استخوان فک جایگذاری می‌شود. سپس بر روی آن‌ها روکش دندان یا پروتز مصنوعی دیگری نصب می‌شود تا عملکرد و زیبایی مشابه دندان خودتان را داشته باشد.
تیتانیوم فلز سازگار با بدن است که توسط بدن پس زده نمی‌شود و استخوان پیرامون آن می‌تواند رشد کرده و با آلیاژ تیتانیومی ایمپلنت آمیخته شده و به آن جوش بخورد. همین امر باعث می‌شود دندان ایمپلنتی ثباتی مشابه دندان واقعی داشته باشد و بتوانید درست همانند دندان خودتان از آن استفاده کنید. به طور کلی دندان ایمپلنتی از سه قطعه اصلی پایه ایمپلنت ( فیکسچر)، اباتمنت و روکش دندان تشکیل شده است. روکش دندان تنها بخشی از دندان ایمپلنتی است که در دهان می‌توانید ببینید و بقیه آن در زیر روکش و لثه قرار دارد.

انواع ایمپلنت دندان
به‌ طور کلی ایمپلنت دندان از نظر محل کاشت به دو دسته کلی داخل استخوانی یا اندوستیل و روی استخوانی یا ساب پریوستیل دسته بندی می‌شود. امروزه ایمپلنت داخل استخوانی رایج بوده و به ندرت از ایمپلنت روی استخوانی استفاده می‌شود. همچنین ایمپلنت دندان از نظر قطر به دو نوع ایمپلنت معمولی و مینی ایمپلنت دسته‌ بندی می‌شود. ایمپلنت دندان از نظر شکل بدنه نیز به انواع مختلف استوانه ‌ای، مخروطی و غیره تقسیم بندی می‌شود. برخی انواع ایمپلنت دندان دارای سطح صاف هستند در حالی ‌که برخی دیگر سطح زبری دارند. نوع ایمپلنت دندان بسته به شرایط انتخاب می‌شود.

معاینه پیش از کاشت ایمپلنت دندان
پیش از این که دندانپزشک اقدام به عمل جراحی کاشت ایمپلنت دندان کند، ابتدا باید وضعیت را بررسی کند تا مطمئن شود شرایط لازم برای کاشت ایمپلنت را دارید. برای این منظور سابقه پزشکی و دندانپزشکی از بیمار دریافت می‌شود. سپس دهان کاملاً معاینه می‌شود تا در صورتی که هر گونه مشکلی در سلامت دهان و دندان وجود دارد، شناسایی و برطرف شود. در صورتی که پوسیدگی دندان یا عفونت لثه وجود داشته باشد ابتدا باید درمان شده و سپس اقدام به کاشت ایمپلنت شود. همچنین عکس پرتوی ایکس کاملی از دهان گرفته می‌شود تا موقعیت ساختارهای دیگر مانند عصب ها، سینوس‌ها، ریشه ‌های دندان‌های مجاور و لثه کامل بررسی شود. همچنین کیفیت و کمیت استخوان فک ارزیابی می‌شود تا اطمینان حاصل شود شرایط لازم برای کاشت ایمپلنت وجود دارد. ممکن است برای بررسی دقیق‌تر، سی ‌تی ‌اسکن انجام شود. در صورتی که سیگاری هستید از شما خواسته می‌شود مدتی پیش از عمل جراحی، سیگار را کنار بگذارید. همچنین وضعیت سلامت عمومی بیمار از جمله بیماری‌های سیستمی مانند دیابت و ضعف سیستم ایمنی مدنظر قرار می‌گیرد.

شرایط لازم برای کاشت ایمپلنت دندان
برای کاشت ایمپلنت باید استخوان فک در محل کاشت ایمپلنت، از ارتفاع و پهنای کافی برخوردار باشد. در صورتی که مدت زیادی است جای دندان خالی مانده یا دندان مصنوعی استفاده کرده ‌اید احتمالاً بخشی از استخوان فک بازجذب شده و تحلیل رفته است. همچنین در برخی افراد استخوان فک باریکتر از دیگران است. گاهی اوقات نیز در اثر بیماری یا جراحات استخوان فک تخریب می‌شود. در هر صورت می‌توان با پیوند استخوان، این مشکل را حل کرد و استخوان فک را آماده کاشت ایمپلنت نمود. همچنین می‌توان از روش‌های دیگری مانند انواع دیگر ایمپلنت دندان استفاده کرد.
توجه داشته باشید برای کاشت ایمپلنت دندان باید از نظر سلامتی در وضعیت مطلوبی قرار داشته باشید.

عمل جراحی کاشت ایمپلنت دندان
برای کاشت ایمپلنت دندان، ابتدا ماده بی ‌حسی تزریق می‌شود. سپس برشی در لثه ایجاد شده و با استفاده از دریل دندانپزشکی سوراخی متناسب با ابعاد پایه ایمپلنت، در استخوان فک ایجاد می‌شود تا ایمپلنت دندان در داخل آن قرار بگیرد. سپس لثه روی ایمپلنت را پوشانده و بخیه می‌شود. پس از چند ماه که استخوان رشد کرده و به ایمپلنت جوش خورد، پروتز مصنوعی بر روی آن نصب می‌شود. این فرایند ممکن است چندین ماه طول بکشد.

روش‌های مختلف جراحی کاشت ایمپلنت
کاشت ایمپلنت دندان معمولاً به صورت دو مرحله ‌ای صورت می‌گیرد. در این فرآیند پس از جایگذاری ایمپلنت، لثه روی ایمپلنت را می‌پوشاند و پس از چندین ماه که فرآیند جوش خوردن استخوان به ایمپلنت کامل شد، جراحی ساده ‌ای انجام می‌شود که در طی آن مجدداً لثه برش خورده و روی ایمپلنت باز می‌شود. در این جلسه اباتمنت روی ایمپلنت سوار شده و یکی دو هفته بعد پروتز مصنوعی بر روی آن نصب می‌شود تا شما صاحب دندان شوید .
با این وجود، برخی افراد ترجیح می‌دهند تنها یک عمل جراحی داشته باشند. به این روش کاشت یک مرحله ‌ای گفته می‌شود که در طی آن در پایان جلسه اول لثه روی ایمپلنت آن را نمی‌پوشاند بلکه پیچ درپوش بر روی ایمپلنت بسته شده و لثه آن را احاطه می‌کند. به این ترتیب چند ماه بعد که قرار است روکش دندان نصب شود، نیازی به برش لثه نیست و اباتمنت بدون جراحی بر روی ایمپلنت نصب می‌شود. مشکل این روش در این است که پیچ فلزی از لثه بیرون زده و دیده می‌شود. روشی دیگری نیز برای کاشت ایمپلنت دندان وجود دارد که به آن بارگذاری فوری یا کاشت یک ‌روزه ایمپلنت گفته می‌شود. در این روش در همان روز جایگذاری ایمپلنت ، روکش دندان بر روی آن نصب می‌شود تا جای دندان خالی نماند.
در روش دیگر که به آن کاشت ایمپلنت بلافاصله پس از کشیدن دندان یا به اختصار کاشت فوری ایمپلنت گفته می‌شود، در همان جلسه ‌ای که دندان کشیده می‌شود در جای آن ایمپلنت دندان می‌گیرد.

هزینه کاشت ایمپلنت دندان
هزینه قطعی کاشت ایمپلنت بستگی به عوامل زیادی دارد. مسلماً هر چه تعداد دندان‌هایی که می‌خواهید جایگزین کنید بیشتر باشد، هزینه درمانی بیشتر خواهد شد. همچنین عواملی مانند درمان‌های جانبی، نوع ایمپلنت نوع روکش یا هر پروتز دیگری که استفاده می‌شود ، نوع اباتمنت، روش کاشت ایمپلنت که ممکن است یک مرحله ‌ای یا دو مرحله ‌ای باشد، بارگذاری فوری باشد و یا به شکل معمولی انجام شود، تخصص دندان‌پزشک و پوشش بیمه متفاوت است.

فواید کاشت ایمپلنت دندان
فواید کاشت ایمپلنت را به صورت خلاصه می‌توان بدین صورت بیان کرد:
•    جلوگیری از انحراف دندان‌های مجاور
•    کمک به بهبود جویدن غذا
•    بهبود تلفظ حروف و آواها
•    جلوگیری از تحلیل رفتن استخوان فک
•    کاهش احتمال عفونت لثه در جای خالی دندان
•    پایه محکمی برای ثابت نگهداشتن پروتزهای مصنوعی دندان

 



:: برچسب‌ها: ایمپلنت دندان چیست ,



نوشته شده توسط نسترن اعلایی در ساعت 10:44

دو شنبه 12 شهريور 1397

شرایط پس از کاشت ایمپلنت دندان

اگر قصد دارید ایمپلنت دندان بکارید، حتماً پیش ‌از این با مزیت‌های فراوان ایمپلنت آشنا شده ‌اید و می‌دانید فواید مهم آن ارزش تحمل اندکی سختی جراحی کاشت ایمپلنت را دارد. با این حال اگر بدانید دقیقاً پس از عمل کاشت ایمپلنت چه شرایطی خواهید داشت و چگونه باید با آن کنار بیایید، اضطراب تان کاهش یافته و راحت‌تر می‌توانید همکاری کرده و دوره بهبودی را پشت سر بگذارید. نرخ موفقیت کاشت ایمپلنت بسیار بالا است و احتمال عدم موفقیت آن بسیار کم است بنابراین نگرانی از بابت عوارض جدی کاشت ایمپلنت نداشته باشید. اما تقریباً همه بیماران باید انتظار تجربه عوارض خفیف پس از عمل را داشته باشند. بلافاصله پس از عمل بافت‌ها شروع به التیام کرده و فرآیند بهبودی شروع می‌شود.
 
 
عوارض کوتاه مدت بلافاصله پس از عمل کاشت ایمپلنت:
پس از اتمام جراحی کاشت ایمپلنت، احتمالاً هنوز کمی تاثیر بی حسی در دهان شما وجود دارد. برخی از بیماران ممکن است کمی احساس و حالت تهوع یا سبکی سر داشته باشند یا احساس خواب ‌آلودگی کنند. به همین علت از بیمار خواسته می‌شود رانندگی نکند و از کسی بخواهد او را به منزل برساند تا استراحت کند. حتماً داروهایی که برایتان تجویز شده است را مصرف کنید. معمولاً داروهای مسکن برای کاهش ناراحتی و درد تجویز می‌شود چرا که تاثیر بی حسی برطرف شده و کم کم احساس درد می‌کنید. ممکن است برخی افراد وسوسه شوند مسکن استفاده نکنند اما حداقل در چند روز اول باید مسکن بخورید. در چند ساعت اول پس از جراحی، ممکن است خونریزی خفیفی از محل کاشت ایمپلنت و برش جراحی داشته باشید. با فشار ملایم برای گاز استریل روی محل جراحی می‌توانید خونریزی را متوقف کنید. معمولاً تا پایان روز به طور کامل برطرف می‌شود.
 
 

عوارض کوتاه مدت هفته اول پس از عمل کاشت ایمپلنت:
برخی از عوارض جراحی، ظرف چند روز اول پس از عمل مشخص می‌شوند و تا روز سوم تشدید شده و پس از آن فروکش می‌کنند. نگران این عوارض نباشید چرا که پس از جراحی دهان تجربه این عوارض کاملاً طبیعی است.
درد: احتمالاً کمی درد فک و لثه تجربه می‌کنید چرا که بافت‌ها صدمه دیده و تلاش می‌کنند در پیرامون ایمپلنت التیام یابد. همان ‌طور که پیش‌تر گفته شد این ناراحتی را می‌توانید با مسکن کنترل کنید. پس از مدتی که شدت درد کاهش یافت می‌توانید از مسکن های ضعیف‌تر مانند ایبوپروفن، آسپیرین یا استامینوفن استفاده کنید.



:: برچسب‌ها: شرایط پس از ایمپلنت ، شرایط ایمپلنت ، پس از ایمپلنت ، عوارض ایمپلنت ، عوارض پس از ایمپلنت,



نوشته شده توسط نسترن اعلایی در ساعت 15:4

یک شنبه 4 شهريور 1397

کاشت ایمپلنت دندان در افرادی که دندان قروچه دارند

کاشت ایمپلنت دندان در افرادی که دندان قروچه دارند

در صورتی که دندان قروچه داشته باشید یا دائماً دندان‌های خود را به هم فشار می‌دهید، با گذر سال‌ها به تدریج گرفتار مشکلات دندانی می‌شوید. فشار دادن و ساییدن دندان‌ها باعث می‌شود دندان‌ها به‌ مرور کوتاه شده و دچار حساسیت دندان شوید. همچنین تعادل بایت به هم خورده و تماس دندان‌ها با یکدیگر ناهماهنگ می‌شود.
 
این وضعیت باعث سردرد، درد شدید فک و مشکلات دیگر دهان و دندان می‌شود. همچنین ساییدن و فشار دادن دندان‌ها باعث تغییر رنگ و بدشکلی دندان می‌شود. در این موارد احتمالاً می‌توان با روکش کردن مشکل را حل کرد. یکی دیگر از مشکلاتی که افراد گرفتار دندان قروچه، تجربه می‌کنند، کاشت دندان و از بین رفتن پروتز است.
 
افرادی که مشکل دندان قروچه دارند اگر بخواهند جای خالی دندان خود را پر کنند با مشکلات متعددی مواجه می‌شوند چرا که دندان قروچه فشار زیادی بر پروتز مصنوعی داخل دهان وارد می‌کند و به آن صدمه می‌زند. این موضوع در مورد ایمپلنت دندان نیز صدق می‌کند و احتمال عدم موفقیت آن را افزایش می‌دهد.
 
 
 
 
دندان قروچه چیست؟
دندان قروچه عادت غیر اختیاری است که در آن فرد در هنگام خواب دندان‌های خود را به هم ساییده و یا فکها محکم را به هم فشار می‌دهد. این عادت باعث می‌شود دندان‌ها فشار بیش از حد توان خود را متحمل شده و مستعد ترک خوردن، لب پر شدن و یا شکستگی شوند. همچنین دندان‌ها ساییده شده و کوتاه می‌شوند (شکل بالا) به طوری که در برخی موارد بخش مرکزی دندان که حاوی رگهای خونی و عصب ها است و به آن پالپ گفته می‌شود، نمایان می‌شود.
 
 
 
 
اگر چه خود پایه تیتانیومی ایمپلنت دندان بسیار محکم و مقاوم و بادوام است، اما دندان قروچه می‌تواند آسیب جدی به بخش‌های دیگر ایمپلنت از جمله روکش و اباتمنت وارد نماید. در عمل جراحی کاشت ایمپلنت دندان، یک پایه تیتانیومی شبیه پیچ در داخل استخوان فک جایگذاری می‌شود تا به عنوان ریشه دندان مصنوعی عمل کند. 
 
پس از این که استخوان فک به پایه ایمپلنت جوش خورد (فرایندی که چند ماه زمان می‌برد) می‌توان اباتمنت و سپس دندان مصنوعی (بریج یا روکش) بر روی ایمپلنت نصب کرد. در چند ماهی که منتظر جوش خوردن استخوان فک به ایمپلنت هستید می‌توانید با پروتز موقتی جای خالی دندان را پر کنید اما نمی‌توانید با آن غذا بجوید.
 
ایمپلنت زیبایی و عملکرد دندان طبیعی را دارد و بسیار موفق عمل می‌کند اما هیچ درمانی را نباید بدون احتمال بروز عوارض یا پیامدها متصور شوید. عوارض کاشت ایمپلنت ممکن است در حین عمل جراحی و یا پس از آن بروز نماید. یکی از عواملی که احتمال عدم موفقیت ایمپلنت را افزایش می‌دهد عادات دهانی نامناسب مانند دندان قروچه است.  
 

 



:: برچسب‌ها: دندان قروچه ، دندون قروچه ، ایمپلنت و دندان قروچه ، دندان قروچه در خواب,



نوشته شده توسط نسترن اعلایی در ساعت 15:55

یک شنبه 28 مرداد 1397

بهترین برند ایمپلنت

بهترین برند ایمپلنت

بهترین مارک یا برند ایمپلنت دندان مارکی است که اجزای ایمپلنت آن از بهترین کیفیت موجود در بازار برخوردار باشد و ماندگاری آن نیز بالا بالا باشد. در واقع برای بیش از 30 سال در داخل استخوان فک باقی بماند.

 

متخصص ایمپلنت

 

برای انتخاب بهترین برند ایمپلنت دندان باید به جنس اجزای آن دقت کرد و بهترین آن را انتخاب کرد تا کاشت، با بالاترین موفقیت لازم  صورت پذیرد. ضمانت نامه رسمی شرکت سازنده  که به صورت مکتوب به بیمار ارایه می شود نگرانی بیمار را برطرف خواهد کرد. لازم به توضیح می باشد، ضمانت و گارانتی تمامی قطعات در مرکز تخصصی ایمپلنت دکتر سجودی مادام العمر بوده و در تمامی سال های بعد از کاشت، پاسخگوی بیماران گرامی می باشیم.
 
 


:: برچسب‌ها: برند ایمپلنت، ایمپلنت دندان ، بهترین برند ایمپلنت,



نوشته شده توسط نسترن اعلایی در ساعت 11:17

یک شنبه 14 مرداد 1397

بهترین متخصص ایمپلنت کیه؟

مهمترین سوالات مراجعه کنندگان در مورد ایمپلنت این است که بهترین متخصص ایمپلنت کجاست واقعا؟

یا اصلا بهترین متخصص ایمپلنت کیه؟


حتما با این موضوع آشنا هستید که ایمپلنت از دو بخش اصلی جراحی و روکش تشکیل می شه، پس در وهله اول بهترین متخصص ایمپلنت کسی هست که کاملا به جراحی آشنا باشه روکش ها رو بشناسه و همچنین تجربه کافی در این زمینه هم داشته باش تا اگه در مواقعی که شرایط خوب پیش نرفت بتونه از عهده درمان اون بربیاید.

در واقع تعداد محدودی از دندان پزشکان غیر متخصص در زمینه کاشت دندان و ایمپلنت اقدام به کاشت دندان یا ایمپلنت دندان می کنند، اما همین تعداد معدود می توانند آسیب های بسیاری را برسانند. عمدتا کسانی که به دنبال ایمپلنت ارزان قیمت می گردند در بیشتر مواقع بیمار این پزشکان غیر متخصص می شوند زیرا این افراد دندانپزشک برای آنکه ایمپلنت دندان بیماران ارزان تر گردد از جنس های تقلبی و بسیار بی کیفیت استفاده می کنند. کلیه بیماران عزیز حتما این نکته را در نظر داشته باشند که عدم مراجعه به بهترین متخصص ایمپلنت باعث صدمات جبران ناپذیری می گردد که بسیار بسیار بالاتر از هزینه استفاده از برند بهتر ایمپلنت می شود.

 


در ادامه و پست های بعدی بیشتر در موردش صحبت می کنیم.

خوشحال میشیم اگه نظرات ارزشمندتون رو با ما در میان بگذارید




:: برچسب‌ها: بهترین متخصص ایمپلنت, متخصص ایمپلنت, ایمپلنت, بهترین ایمپلنتولوژیست,



نوشته شده توسط نسترن اعلایی در ساعت 16:59

صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد

به وبلاگ من خوش آمدید
ایمیل مدیر :


کشیدن دندان عقل
پرکردن دندان با مواد سفید خوبه یا سیاه
عصب کشی دندان
کرمانشاه شناسی
اسپرت اریو
اپشن اریو z300
کادو تولد

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان ایمپلنتولوژیست و آدرس implantologist.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






صفحه نخست | پست الکترونیک | آرشیو مطالب | لينك آر اس اس | عناوین مطالب وبلاگ | تم دیزاینر

.::